Case Study

Cliveden – The Feathers Gates

Prior to their conservation and repair, we were asked by the National Trust at Cliveden to produce detailed drawings of this outstanding example of 19th century ironwork. They were moved to their present location after 1901 by William Waldorf Astor. By 2016 they were suffering from stonework and iron decay.


After laser scanning and photographing both sides of the structure we spent weeks producing highly detailed drawings of the stone and ironwork. These were used as a record but also throughout the conservation and reinstallation of the gates.

 

rgijusrmgivs’porvgkispor[giv0pdfguvdn gvkghdm

Coronavirus Update

We have taken precautions to remain business as usual because Britain needs to keep moving, just like your project.

You can still get your quote today.

Our consultants are still visiting sites, but are adhering to new COVID-19 protocols whilst on-site to protect both you and our team members.